Folyamatok.hu

<span class="Folyamatok.hu" title="Projektjeink során egy 7 lépéses rendszerépítési folyamatot viszünk végig ügyfeleinknél, melynek következtében a vállalkozásuk működésének egy olyan stabil alapja jön létre, amely megalapozza, hogy a cégvezető személyes közreműködése nélkül is működjenek a folyamatok.">Folyamatok.hu</span>
A vállalkozás címe: 7633 Pécs, Dombay u. 4/b.
Telefon: +36 20 253 3511
Email cím: info@folyamatok.hu
Tevékenység:

Hazánk tele van rengeteg remek kisvállalkozóval. Kiváló terméket, nagyszerű szolgáltatásokat hoznak létre, munkahelyeket teremtenek és megélhetést biztosítanak családjuknak és munkatársaiknak.
Mégis sokan küzdenek azzal, hogy a vállalkozásuk rabjai. Ha ők, mint a cég tulajdonosai nem járnak be napi szinten dolgozni a saját vállalkozásukban, akkor az nem működik.
Pedig egy vállalkozást úgy is fel lehet építeni, hogy akár önjáró legyen, vagyis a tulajdonos aktív közreműködése nélkül is működjön, sőt növekedjen.
Projektjeink során egy 7 lépéses rendszerépítési folyamatot viszünk végig ügyfeleinknél, melynek következtében a vállalkozásuk működésének egy olyan stabil alapja jön létre, amely megalapozza, hogy a cégvezető személyes közreműködése nélkül is működjenek a folyamatok.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Mandulafa Waldorf Óvoda Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő, Támogató