« Vissza a találatokhoz

Bowen feszültségoldó és fájdalomcsillapító technika

<span class="Bowen feszültségoldó és fájdalomcsillapító technika" title="A Bowen Technika gyengéd, finom, de határozott érintéssel dolgozó feszültségoldó és relaxációs technika - ha úgy tetszik, egy nagyon-nagyon speciális masszázs megközelítés.">Bowen feszültségoldó és fájdalomcsillapító technika</span>
A vállalkozás címe: 2600 Vác, Meszely u. 8.
Telefon: +36 20 547 3871
Kategória: ,
Tevékenység:

A Bowen Technika gyengéd, finom, de határozott érintéssel dolgozó feszültségoldó és relaxációs technika – ha úgy tetszik, egy nagyon-nagyon speciális masszázs megközelítés. A Bowen kezelések abban segíthetnek, hogy megszabaduljunk azoktól a fájdalmaktól és kellemetlenségektől, amik megakadályozzák, hogy az optimumon működjünk – legyen az akár mozgásszervi, akár belsőszervi probléma.
A kezelések kiegyensúlyoznak, és stimulálnak is egyszerre. Javul a keringés (vér-, nyirok-, hormonális). Így megindul a test saját helyreállítási folyamata. Azért több, mint a hagyományos masszázs, mert problémára fókuszáltan, a test adott állapotához igazodva zajlik a kezelés – vagyis minden alkalom kicsit más!
A Bowen megközelítés holisztikus szemléletű: az egész testre fókuszál, és a test veleszületett képességét használja a gyógyulás felgyorsításához. Ugyanakkor mellőzi a testbe való durva beavatkozást, a manipulációt. A test a gyengéd érintésekből is ért!
Miután harmonizálhatja és optimalizálhatja a test működését, betegségek, fájdalmak megelőzésére is kiváló módszer.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium, Váci Waldorf Óvoda
Kapcsolódás módja: Szülő