Övcsatbolt

<span class="Övcsatbolt" title="Az Övcsatboltot 2009-ben alapítottam, akkoriban még csak övcsatokat készítettem, ezt tükrözi az elnevezés. Hobbinak indult, de a nagy érdeklődés miatt hamar forgalmas vállalkozássá nőtte ki magát, döntően külföldi megrendelésekkel.">Övcsatbolt</span>
A vállalkozás címe: 2096 Üröm, Rákóczi Ferenc u. 25./a.
Telefon: +36 20 361 7838
Tevékenység:

Schlanger Vera vagyok, eredetileg meteorológus és tudományos szakfordító, de lassan egy évtizede elsősorban kézműves.

Az Övcsatboltot 2009-ben alapítottam, akkoriban még csak övcsatokat készítettem, ezt tükrözi az elnevezés. Hobbinak indult, de a nagy érdeklődés miatt hamar forgalmas vállalkozássá nőtte ki magát, döntően külföldi megrendelésekkel.

Éveken át kutattam a lehető legjobb alapanyagok után, így mára szinte minden termékem alapja orvosi acél, a felhasznált alapokat pedig én készíttetem, saját tervek alapján. Sok év kísérletezést követően mostanra egyedi technikával és a legjobb minőségű ékszergyantával dolgozom, a saját műhelyemben.

A mai napig én készítek minden darabot, mégis indokolt a mindenütt használt többes szám, mert a rengeteg megkeresés miatt más feladatokban már vannak segítőim, akiknek nem lehetek elég hálás!

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Óbudai Waldorf Általános Iskola, Gimnázium, Pilisborosjenői Gyöngyharmat Waldorf Óvoda
Kapcsolódás módja: Szülő