Ecocatering Kft

<span class="Ecocatering Kft" title="Az Ecocatering Kft.-t azért hívtuk életre 2017. elején, hogy jobbá tegyük a világot, amelyben élünk, hogy egy tisztább, élhetőbb, zöldebb bolygót teremtsünk.">Ecocatering Kft</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 2113 Erdőkertes, Rét u. 11.
Telefon: +36 30 3972 363
Tevékenység:

Cégünk elkötelezett a Waldorf filozófia mellett, mely tiszteletben tartja az emberközpontúságot és támogatja a szabad szellemi fejlődést. A minket körülvevő világban ezekre az értékekre most különösen nagy szükség van, ezért úgy gondoljuk, hogy segíteni szeretnénk mindazokat az intézményeket, akik ezeknek az ismereteknek az átadásában tevékenykednek.

Szeretnénk részükre; Waldorf óvodáknak, általános és középiskoláknak egy fix, 5%-os vásárlási kedvezményt nyújtani megvásárolt termékeinkből.

A biológiailag lebomló termékpalettánkban több mint 300 különféle környezetbarát vendéglátóipari termék található, melyek:

  • növényi alapanyagból gyártottak,
  • jó minőségűek,
  • megfizethetők,
  • komposzt keletkezik belőlük, nem hulladék.

Top minőségű termékeinkből, amelyek kizárólag természetes anyagokból készülnek, lehetőségük van akár kisebb mennyiségben (25/50 darab) is vásárolni, nem csak teljes kartonnal.

A tudatosabb fogyasztói szokásokra tett javaslatok elterjesztése küldetésünk részét képezi, az értékesítést számos előadás, szakértői munka egészíti ki. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereinket támogassuk az általunk birtokolt tudásanyaggal.

Bízunk abban, hogy Ön is nyitott a változtatásra, a környezetkímélő megoldásokra és a jövőben együtt tehetünk a környezetbarát termékek elterjedéséért!

Környezetbaráti üdvözlettel:
Ecocatering Kft.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

5% kedvezményt ad a webáruház termékeiből minden Waldorf-intézmény, -óvoda, -általános iskola és -középiskola részére.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Nem kapcsolódom közvetlenül, Gödöllői Waldorf Általános Iskola, Veresegyházi Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő
  • <span class="Ecocatering Kft" title="Az Ecocatering Kft.-t azért hívtuk életre 2017. elején, hogy jobbá tegyük a világot, amelyben élünk, hogy egy tisztább, élhetőbb, zöldebb bolygót teremtsünk.">Ecocatering Kft</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>