wald.i.ngatlan 

<span class="wald.i.ngatlan" title="Segítek eladni a családi otthont vagy az örökölt lakást a legjobb elérhető áron!">wald.i.ngatlan</span> <span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 1141 Budapest, Paskál utca 37
Telefon: +36 30 252 0412
Tevékenység:

Segítek eladni a családi otthont vagy az örökölt lakást a legjobb elérhető áron!

Másképp dolgozom, mint az egyszerre sok ingatlant kezelő nagy ingatlanirodák. Egyszerre csak 2-3 megbízást vállalok. Ezeket alaposan megismerem a legapróbb részletekig, milyenek a szomszédok, mennyi a közös költség, mikor épült a ház stb. Így az érdeklődők igényeire jobban tudok reagálni és nem azt érzik, hogy egy több tízmilliós döntésre egy felkészületlen, az ingatlan személyesen nem ismerő tucatügynök akarja rábeszélni.

A vállalt ingatlanokat aktívan hirdetem, nem állnak a piacon sokáig. Az eladók dolgát segítem a tulajdonjogi problémák, társasházi dokumentációk rendezésében. Közgazdász diplomám mellett „ingatlanközvetítő és értékbecslő” végzettségem van, benne vagyok a szakmai névjegyzékben.

Projektvezetőként foglalkoztam ingatlanfejlesztéssel, a 132 lakásos VII. kerületi Metropolis Házban. Különösen az újszerű vagy felújított lakásokat kedvelem, ahol az épület, a műszaki tartalom rendben van, csak csinosítani kell a portékát. Ettől függetlenül felújítandó ingatlan vagy üres telek sem okoz gondot.

Home Staging ismereteimmel és gyakorlatommal meg tudom mondani, mely munkákat érdemes elvégezni az eladás előtt és melyekbe nem érdemes belekezdeni. Megrendelőim segítségére vagyok a rendelkezésemre álló dekorációkkal, díszpárnákkal, takarókkal, konyhai kiegészítőkkel, növényekkel, falfestéshez jól bevált színkódokkal.

Profi enteriőr fotóssal dolgozom, továbbá 3D virtuális sétát készítünk a nagyobb alapterületű ingatlanokról. Így a kevésbé komoly érdeklődők nem terhelik feleslegesen a családot és csak az jön el, akit igazán érdekel az ingatlan. Szükség esetén bevált ügyvédet, hiteltanácsadót, közös képviselőt stb. ajánlok ügyfeleimnek.

Elégedett ügyfelekre törekszem, win-win alapon. Várom megkeresésedet.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

20% kedvezményt ad a Waldorf-mozgalomból érkező megbízóknak.


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

3% adományt ajánl fel a Waldorf Vállalkozói Jegyzéken keresztül érkező megbízások alapján. (Kérjük jelezni, hogy a megrendelő erről a felületről érkezett!)


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Manófalva Waldorf Óvoda, Sashalmi Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő