ErdőTisztásOM

<span class="ErdőTisztásOM - erdőfürdő és forráscoaching" title="Tevékenységeim a feltöltődés, mentális és fizikai egészségvédelem, természetkapcsolat és önismeret kulcsszavai köré épülnek."</span>ErdőTisztásOM<span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 2081 Piliscsaba
Telefon: +36 30 317 5190
Tevékenység:

ErdőTisztás.OM
Tevékenységeim a feltöltődés, mentális és fizikai egészségvédelem, természetkapcsolat és önismeret kulcsszavai köré épülnek.
Készségfejlesztő tréner, integrál szemléletű coach és erdőfürdő-vezető vagyok. Ezeknek a minőségeknek az összeállásából érkezett meg tevékenységem képi szimbóluma: erdő és tisztás.
Az erdőfürdők során kapcsolódunk önmagunkkal: megérezzük testünk és lelkünk ritmusát a zajokon túl; felvesszük a kapcsolatot az erdővel, növénnyel és természeti elemekkel. Megérezzük környezetünk ritmusát.
Ebben az erdei térben pedig kinyílik a szívünk és a lelkünk a metafórák és szimbólumok világára, amelyek választ hozhatnak bennünk felmerülő kérdésekre, elakadásokra. Az erdőfürdőkön túl pedig egyéni és csoportos forrás-coaching folyamatokat vezetek, amelyek során a hozzám érkezőket kísérem forrásuk megtalálásában: legyen ez erőforrás, energiaforrás, tápláló testi-lelki tápanyag (forrásvíz).
Személy szerint számomra pedig a legfontosabb irány: visszatalálni és meghallani lelkem legbelsőbb forrását. Mi is az én dolgom itt ebben a világban? Hogy tudok ahhoz odaérni? Hogy tudom azt létrehozni az anyagi valóságban? Milyen tevékenységben tudok kiteljesedni?
Szívvel és lélekkel várom a hozzám fordulókat! Kapcsolódjunk. Szeretettel: Kata


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény az erdőfürdőim árából a WALDORF10 kupont használóknak. Illetve 10% kedvezmény a 3 hónapos forrás-coaching folyamatra a FORRÁSWALDORF10 kupont használóknak. Ezeket a kedvezményeket e-mailes kapcsolatfelvétellel tudják érvényesíteni.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Nem kapcsolódom közvetlenül, Dr. Göllner Mária Waldorf Óvoda
Kapcsolódás módja: Nem kapcsolódom közvetlenül, Egyéb