Rózsavilág

<span class="Rózsavilág" title="A Cserhát kapujában található csodálatos Béri rózsák szirmaiból különleges és egyedi ételeket, italokat és szépségápoló szereket készítünk, melyeket máshol nem találsz."</span>Rózsavilág
A vállalkozás címe: 2617 Alsópetény, Petőfi út 151
Telefon: +36 20 954 0641
Email cím: info@rozsavilag.hu
Tevékenység:

A Cserhát kapujában található csodálatos Béri rózsák szirmaiból különleges és egyedi ételeket, italokat és szépségápoló szereket készítünk, melyeket máshol nem találsz. Nálunk a modern kifinomult ízlés párosul, az általad képviselt értékekkel.

Egyedi kézműves termékeink és prémium szolgáltatásaink már az első látásra is vonzóak lesznek számodra, de ha megkóstolod ellenállhatatlan ízeinket, beleszippantasz rózsáink világába, garantáltan rózsássá tesszük a napodat.
Ha saját ünnepeid mellett fontos számodra mások boldogulása is, akkor tudd, hogy a Rózsavilág termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlásával támogatod a „Vidéki Női Életmód Modell” civil programot, a vidéki női lét értékeinek megőrzését!

Együttműködünk a Szent István Egyetemmel, mert számukra fontos, hogy a Rózsavilág termékeit a legmagasabb minőségben, a legnagyobb beltartalmi értékkel kapd meg!

Termékeink vegyi anyagok nélkül, gmo-mentesen, egyes esetekben vegán és paleo összetételben készülnek. Csomagolásuknál törekszünk arra, hogy a csomagoló eszközök újra hasznosíthatók, új funkcióban tovább használhatók legyenek.

Kapcsolódás módja: Nem kapcsolódom közvetlenül