ZETRA | SEO és Online marketing

<span class="ZETRA | SEO és Online marketing" title="A ZETRA keresőoptimalizálással (SEO=Search Engine Optimization) foglalkozik.">ZETRA | SEO és Online marketing</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 2111 Szada, Szőlővirág u. 44B.
Telefon: +36 70 546 5237
Email cím: tamas@zetra.hu
Tevékenység:

A ZETRA keresőoptimalizálással (SEO=Search Engine Optimization) foglalkozik. A keresőoptimalizálás célja, hogy egy weboldal a Google találati listáján az ingyenes találatok között minél előrébb helyezkedjen el, és minél nagyobb forgalmat érjen el a célcsoport körében. A keresőoptimalizálásnak három pillérje van: (1) A technikai SEO célja, hogy a weboldal technikai feltételei mindenben megfeleljenek a Google és az olvasók elvárásainak. (2) A tartalmi SEO célja, hogy olyan írások, szövegek, videók legyenek elérhetők a honlapon, amelyek hús-vér embereknek szólnak, közérthetők és világosak, ugyanakkor a robot számára is feldolgozhatók. (3) Az off-site SEO célja a linképítés. Ennek a tevékenységnek az a célja, hogy bizonyítsa a keresőrobot számára, hogy a weboldalt más tekintélyes honlapok is hivatkozzák, és érdemes neki forgalmat adnia.

A SEO folyamatos együttműködést és munkát igényel. Az eredmények 3-6 hónap után válnak érzékelhetővé, látványos forgalmi emelkedést 1 év után tapasztalatunk a legtöbb piacon. A SEO hosszú távon az egyik leghatékonyabb marketing-csatorna.

A keresőoptimalizálásről részletesen itt olvashatsz: https://zetra.hu/keresooptimalizalas/


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

20% kedvezmény a Waldorf-mozgalomból érkező megrendelők részére.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Meseház Waldorf Óvoda- Szada
Kapcsolódás módja: Szülő