VAVO | Felépülésblog

<span class="VAVO | Felépülésblog" title="A VAVO célja, hogy közérthető, korszerű információkat adjon az addikciókról és a felépülésről érintett személyeknek és szakembereknek.">VAVO | Felépülésblog</span>
A vállalkozás címe: online magazin
Weboldal: https://vavo.hu
Email cím: tamas@vavo.hu
Tevékenység:

A VAVO célja, hogy közérthető, korszerű információkat adjon az addikciókról és a felépülésről érintett személyeknek és szakembereknek.

A blognak két fókusza van.

Az alkoholizmus témájában (https://vavo.hu/alkoholizmus/) a blog bemutatja az alkoholbetegség mögött álló tényezőket. Ismerteti a korszerű megközelítéseket és azokat az utakat, ahogyan a családi erőforrások mozgósíthatók annak érdekében, hogy az alkoholbeteg személy önként kapcsolódjon be az addiktológiai ellátásba és megkezdje a felépülési folyamatot.

A blog másik fókusza a függőségek és addikciók témája (https://vavo.hu/addikcio/). Az elfogadott megközelítések szerint mind a viselkedéses, mind a kémiai addikciók hátterében az érintett személy egyedi élettörténete, traumatikus tapasztalatai, közösségi beágyazottsága és a családi rendszerben betöltött szerepe érdemel kiemelt figyelmet. A terápiás beavatkozások ebben az esetben is kiemelten fontos szerepet kapnak a blogban, ahol bemutatunk korszerű diagnosztikus eszközöket és terápiás megközelítéseket.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Meseház Waldorf Óvoda- Szada
Kapcsolódás módja: Szülő
  • <span class="VAVO | Felépülésblog" title="A VAVO célja, hogy közérthető, korszerű információkat adjon az addikciókról és a felépülésről érintett személyeknek és szakembereknek.">VAVO | Felépülésblog</span>