IngatlanAngyal

<span class="IngatlanAngyal" title="Ingatlan eladási tanácsadás, home staging tanácsadás és kivitelezés, ingatlan bérbeadás, ingatlanközvetítés">IngatlanAngyal</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span></span>
A vállalkozás címe: 1097 Budapest, Nádasdy utca 15/b.
Telefon: +36 30 9661035
Tevékenység:

Közgazdász, tanácsadó, coach és ingatlanközvetítői végzettségekkel rendelkezem. Multinacionális cégeknél dolgoztam korábban vezető beosztásban, amelynek az értékesítési, marketing, ügyfélszolgálati és projektmenedzsment szakmai tapasztalatait bele építettem IngatlanAngyal munkámba.

Egyszerre kevés ügyféllel foglalkozom, így maximális figyelmet tudok biztosítani ügyfeleim projektjeinek, legyen az ingatlan eladás vagy bérbe adás. A mottóm: igényes, hatékony eladás, maximális odafigyeléssel. Ügyfeleim segítségemmel gyorsan, magas áron, elégedetten adják el ingatlanukat.

Szolgáltatásaim
– ingatlan eladási tanácsadás
– home staging tanácsadás és kivitelezés
– ingatlan bérbeadás
– ingatlanközvetítés

Ingatlan eladási tanácsadóként abban segítem ügyfeleimet, hogy a piaci átlagnak gyorsabban és magasabb áron tudják eladni ingatlanukat. Többféle szolgáltatási csomaggal állok ügyfeleim rendelkezésére, függően attól, hogy kinek miben kell a segítség.

Amennyiben az ingatlan új, újszerű, felújított vagy jó állapotú, akkor igény szerint home staging (azaz ingatlan felkészítés) szolgáltatást is nyújtok ügyfeleim részére. Ezt Budapesten kívül Veszprém megyében, Tolna megyében és Fejér megyében vállalom. Home staging tanácsadás és kivitelezés esetén a dekorációt is megcsinálom, amihez részben saját dekorációs elemeimet használom.

Ingatlanközvetítés esetén profi enteriőr fotóssal készítettem el a fotókat és az energetikai tanúsítványt is elintézem. Az ingatlan eladás valamennyi fázisát megcsinálom ügyfeleim részére kezdve az értékbecsléstől egészen a birtokbaadásig. Ingatlanközvetítést csak Budapesten vállalok.

Igény esetén ingatlan eladással kapcsolatos szakembereket tudok ajánlani ügyfeleimnek (pl.ügyvéd, fotós, energetikai tanúsító stb.)

Nézze meg honlapomat, ahol sok hasznos ingatlan eladási tudnivalót is olvashat.
Várom jelentkezését.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezményt adok a Waldorf-mozgalomból érkező vásárlóknak. Kérem ezt megrendeléskor közölni.


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

3% adományt ajánlok fel a Magyar Waldorf Szövetségnek a Waldorf Vállalkozói Jegyzéken keresztül érkező megbízások után. Kérem ezt megrendeléskor közölni.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Egyéb
Kapcsolódás módja: Egyéb