Darabokból egésszé – coaching

<span class="Darabokból egésszé - coaching" title="Párkapcsolati nehézségekkel kapcsolatos munka, válás utáni újratervezés, hivatáskeresés, munkahely-váltás, önismeret támogatása.">Darabokból egésszé – coaching</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 1104 Budapest, Üllői út 128.
Telefon: +36 20 442 7526
Tevékenység:

Fő tevékenységi köröm: Párkapcsolati nehézségekkel kapcsolatos munka, válás utáni újratervezés, hivatáskeresés, munkahely-váltás, önismeret támogatása. Foglalkozom tinédzserekkel is, akik továbbtanulás előtt állnak, hogy megtalálják az útjukat, illetve egyéb nehézséggel küzdenek.

Egy coaching folyamat összesen öt alkalomból áll. A vágyott célt az első ülésen határozzuk meg és ezek felé törekszünk, közösen. A záróalkalommal visszatekintünk és értékeljük az előrelépést, haladást.

Bemutatkozás:

Számomra a coaching nem egy munka, hanem a hivatásom.
Jópár éve már, hogy megfogalmazódott bennem, hogy én az emberek barátja akarok lenni. Egy olyan barát, aki valóban figyel, meghallgat, motivál és támogat. Akitől úgy távozol, hogy többnek és bármire képesnek érzed magad.

Az életben nagyon sokszor kellett újraterveznem. Egy tökéletes tervvel indultam neki az utamnak már tinédzserkoromban, aztán ahogy lenni szokott jöttek az élet viharai: Házassági válság, különköltözés, válás, hivatás újratervezés, munkahelyváltások.

Sokunknak nagyon konkrét elképzelése van a boldogságról és ehhez a képhez nem merünk hozzányúlni, hiszen ez az egyetlen lehetőség – gondoljuk. Hiszem, hogy a sok mélypont és nehézség azért érkezik az életünkbe, hogy feltegyük magunknak a kérdést, hogy “valóban ez jelenti-e nekem a boldogságot”?


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény a webáruház áraiból a WALDORF10 kupont használóknak.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Nem kapcsolódom közvetlenül
Kapcsolódás módja: Pedagógus