Symbyo

<span class="Symbyo" title="Magyar babaruha és gyerekruha webshop.">Symbyo</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 1171 Budapest, Mezőőr utca 28.
Telefon: +36 30 260 8354
Email cím: rendeles@symbyo.hu
Tevékenység:

Üdvözöl a Symbyo.hu! A magyar babaruha és gyerekruha webshop. Válogass gyerek ruházati webáruházunkban az egyedi tervezésű, trendi lány- és fiúruhák között!

Megoldásként a babák és kisgyerekek számára olyan szuper-kényelmes kollekciókat fejlesztünk, amelyek – ahol csak lehet – többméretes kialakítással készülnek. Így nem csak egy tavaszra, nyárra, őszre, télre lesz jó egy Symbyo gyerek ruha, hanem jövőre is a kényelmes, jól megszokottat nyűhetik a kisfiúk és kislányok. Természetes, hogy ehhez erős anyagokra és biztos varrásra van szükség, hogy az extrém igénybevétel mellett kibírja azt a rengeteg mosást is. Az egyetlen dilemma az lesz, hogy szezononként megújuló mintáknak hogy tudtok majd ellenállni.

Amit mindig szem előtt tartunk:

• Ruháink funkcionálisak, a szülők igényi szerint készítjük őket. Azt védik, amit kell, úgy állnak, ahogy elvárod. Egy mozdulattal feladhatóak.
• Babahordozáshoz és mosható pelenkához szabjuk a legtöbb nadrágunkat.
• Minden ruhánk kényelmes, a babák és a kisgyermekek szabad mozgását nem akadályozza.
• Csakis magas minőségű biopamut és öko-tex textilekből dolgozunk. Ezek az anyagok nem nyúlnak ki, sok mosást bírnak, és komoly ellenőrzéseken mennek keresztül, hogy ne tartalmazzanak egészségre káros anyagokat.
• Minden darab Magyarországon készül.
• Környezettudatosan működtetjük a vállalkozást. Újrahasznosított vagy újrahasznosítható csomagolóanyagokkal dolgozunk. Igyekszünk minél kevesebb hulladékot termelni. A legkisebb anyagdarabkákat is felhasználjuk.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény a webáruház áraiból a WALDORF10 kupont használóknak.
.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Christophorus Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő