Irodai Megoldások Kft.

<span class="Irodai Megoldások Kft." title="Waldorfos apukaként és cégtulajdonosként szeretnénk segíteni a közösségnek, hogy növekvő költségek ellenére a fenntartáshoz szükséges eszközöket, termékeket a piaci árhoz képest jóval kedvezőbben be tudjátok szerezni!">Irodai Megoldások Kft.</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:15px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/diakmunka.png"></span>
A vállalkozás címe: 8200 Veszprém, Orgona utca 3.
Telefon: +36 30 573 8141
Tevékenység:

Waldorfos apukaként és cégtulajdonosként szeretnénk segíteni a közösségnek, hogy növekvő költségek ellenére a fenntartáshoz szükséges eszközöket, termékeket a piaci árhoz képest jóval kedvezőbben be tudjátok szerezni!

Az Irodai Megoldások Kft-t 2008. decemberében alapították magyar tulajdonosok!

A megalakulás óta mindig kizárólag 100%-os magyar családi tulajdonban lévő cég csak a fokozatosság betartásával tudott növekedni, kizárólag saját erejéből, ehhez pedig feltétel volt vevőinek bizalma. A cég erre építi a mai napig is üzletpolitikáját.

2010-ben a cégnél bevezetésre került egy komplex e-kereskedelmi rendszer. Mivel webáruház szinkronban van a vállalatirányítási rendszerrel így a regisztrált Partnerek láthatják saját egyedi áraikat, korábbi számláikat, megrendeléseiket. tájékozódhatnak hitelkeretükről és nyitott számláikról. A gyorsabb kiszállítás érdekében saját tehergépjárművel végzett túrajáratokon felül külsős szolgáltató cégek szolgáltatását is igénybe veszi (GLS, ExpressOne, Waberer’s, Fiege), ezáltal már az ország bármely pontjára vállalják a 2-72 órás díjtalan kiszállítást a rendelési limit értékén felül, IM Logisztika segítségével!


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

Ugyanazt a kedvezményt adja a Waldorf-mozgalomból érkező vásárlóknak, mint az intézményeknek.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban:

Az alábbi jellegű munkákat kínálja:
– raktári munkatárs

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet az info@irodai-megoldasok.hu email címen, vagy a +36 30 573 8141 telefonszámon.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Fehérlófia Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium
Kapcsolódás módja: Szülő, Fenntartó, Munkatárs, Diák, Támogató