Felkészülés a tudatos szülésre

<span class="Felkészülés a tudatos szülésre" title="A támogató beszélgetések és a közös belső munka révén arra törekszem, hogy kialakuljon benned a szülés iránti bizalom és magabiztosan tudj eligazodni a gyermekvárás „belső térképén”.">Felkészülés a tudatos szülésre</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: Dunakeszi (és az online térben)
Telefon: +36 20 322 3549
Tevékenység:

Sok leendő szülő a babavárással kapcsolatos örömök mellett számos kérdéssel, bizonytalansággal, gyakran félelmekkel telve indul el a várandósság útján a szülés – születés felé.

Gondolkoztál-e már azon, hogy a benned lévő szorongás csökkenhet és az önbizalmad nőhet, ha megismered a gyermekvárás testi-lelki folyamatait?

Elhiszed, hogy képes vagy a lehető legtöbb tudással, magabiztossággal aktív résztvevőjévé válni saját szülési folyamataidnak?

Szakmai tudásommal és személyes tapasztalataimmal segítelek Téged az igényeidet figyelembe véve. A benned felmerülő kérdésekre együtt keressük a válaszokat.

A támogató beszélgetések és a közös belső munka révén arra törekszem, hogy kialakuljon benned a szülés iránti bizalom és magabiztosan tudj eligazodni a gyermekvárás „belső térképén”.

Keress bátran!


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezményt biztosít a Waldorf-mozgalomból érkező megkeresésekből.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szivárvány Waldorf Óvoda
Kapcsolódás módja: Szülő
  • <span class="Felkészülés a tudatos szülésre" title="A támogató beszélgetések és a közös belső munka révén arra törekszem, hogy kialakuljon benned a szülés iránti bizalom és magabiztosan tudj eligazodni a gyermekvárás „belső térképén”.">Felkészülés a tudatos szülésre</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>