Bonus Ingatlan iroda

<span class="Bonus Ingatlan iroda" title="Farkas Csilla vagyok, a megbízható ingatlanértékesítő- értékbecslő a Bonus Ingatlan vezetője. 20 éve foglalkozok emberekkel és értékesítéssel.">Bonus Ingatlan iroda</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span></span>
A vállalkozás címe: Budapest és környéke
Telefon: +36 70 318 1436
Tevékenység:

Farkas Csilla vagyok, a megbízható ingatlanértékesítő- értékbecslő a Bonus Ingatlan vezetője. 20 éve foglalkozok emberekkel és értékesítéssel.
Nagyon fontosnak tartom a megbízhatóságott, minőséget, és az ügyfelek elégedettségét.

Egy szolgáltatásnál fontos elvárás, hogy tegye jobbá és könnyítse meg az emberek életét. Szerintem az ingatlan értékesítés nem csak a négyzetméterről, és az árról szól, hanem leginkább a benne élő emberekről, családokról akik szeretnének egy újabb otthonban életük következő új jobb szakaszába lépni.

Küldetésem, hogy minél több embernek segítsek, azt az életet élni, amit elképzelt magának, amiben az első talán legfontosabb lépés az ingatlanuk sikeres eladása.
Mindig megtisztelő amikor megbíznak egy ingatlan értékesítésével, viszont egyszerre nagy felelősség is, hiszen sokszor egy élet munkáját bízzák Rám.
Ezért az eladási folyamat minden szakaszában maximálisan jelen vagyok, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki egy-egy értékesítésből, bérbeadásból.
A visszajelzések alapján sajnos nem ez a tapasztalat a magyar ingatlanközvetítői szakmában. Egy nem megfelelően felkészült szakember nagy részben nem tudja értékesíteni a rábízott ingatlanokat vagy a lehetőségekhez képest csak jóval alacsonyabb eladási árat képes elérni, mindezt természetesen az eladók kárára.

Szeretném, ha az ingatlan közvetítő szakma megítélése javulva és ehhez saját eredményeimmel és minőségi szolgáltatásaimmal szeretnék hozzájárulni, Tagja vagyok az Etikus Ingatlan Szövetségnek.
Megtapasztaltam, és most már tudom, hogy az a jó üzlet, amikor mindneki, az eladó es a vevő is győztesnek érzi magát. Hiszek a hatékony kommunikációban , és a jól kialkudott feltételekben. Éppen ezért minden folyamat során a maximumra törekszem, hogy igazán jó végeredménnyel záruljon az értékesítés.

Én magam Budapesten, és a Budai agglomerációban foglalkozom eladásokkal,.
Ha ezen a területen szeretnéd eladni, bérbeadni ingatlanod, vagy keresed új otthonod akár vétel vagy bérlet céljából keress bizalommal.

Tel/ watch app : 70 318 14 36
e-mail: csilla@bonusingatlan.com
web: https://bonus-ingatlan.com/
facebook : https://www.facebook.com/bonusingatlan/


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

20% kedvezmény a szolgáltatás áraiból a WALDORF10 kupont használóknak.


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

A Waldorf-mozgalomból érkező vásárlások alapján 5%-kal támogatja a Magyar Waldorf Szövetséget.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium