Kenderbetonjurta

<span class="Kenderbetonjurta" title="Az ipari kender a jövő(nk) építőanyaga, amely segíti az emberiség legkomolyabb globális kihívásának megoldását.">Kenderbetonjurta</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span></span>
Telefon: +36 30 670 6490
Email cím: nyaradyi@yahoo.com
Tevékenység:

Azon dolgozunk, hogy az otthonteremtés elérhetőbb, természetesebb és könnyebb legyen. A következő generációknak akár játék!

Az ipari kender a jövő(nk) építőanyaga, amely segíti az emberiség legkomolyabb globális kihívásának megoldását.

Munkánkkal a Föld szénciklusának kiegyensúlyozását célozzuk meg egy nyitott és cselekvő közösség létrehozásával, amelyben új otthonokat és közösségi tereket, Kenderbetonjurtákat építünk az összefogás szimbólumaiként.

Segíteni kívánjuk a kenderépítés elterjedését nagyszerű épülettechnikai adottságai és a környezetét gyógyító tulajdonsága miatt. A kezdeményezés a világ legnagyobb környezetvédelmi versenyén is indult, mint egy mindenki részére elérhető lehetőség, mellyel összefogásban egy tisztább és élhetőbb Bolygót építhetünk a következő generációknak.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

Közösségünkkel tevékenyen segítjük építésed!


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

A teljes nyereség alapján 5%-kal támogatja a Magyar Waldorf Szövetséget.


Az alábbi jellegű munkákat kínálja:
– építő táborok
– képzések

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a nyaradyi@yahoo.com email címen, vagy a +36 30 670 6490 telefonszámon.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Kékvölgy Pilisszentlászlói Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő