Jurida Petra Pszichológus

<span class="Jurida Petra Pszichológus" title="Lélekben és fejben tisztán, és minden mást kizárva, Rád koncentráló, fókuszált figyelemmel vagyok Veled, amikor találkozunk.">Jurida Petra Pszichológus</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: Budapest 3. kerület (Csillaghegy) és 2. kerület (Mechwart liget)
Telefon: +36 20 326 0799
Email cím: petra@jurida.hu
Tevékenység:

Üdvözöllek!
A kibillenés időről időre teljesen természetes – ez maga az élet. Ahogy az is természetes, hogy társakkal, támogatást elfogadva lendülünk tovább ezeken a változásokat hozó időszakokon. Ne gondold furcsának, hogy nehéz egyedül megoldást találnod, továbblépned, kapcsolódni önmagaddal. Nem is olyan egyszerű rájönni, mi kell ahhoz, hogy teljességet éljünk át, megtaláljuk a saját egységélményünket, és elégedettek legyünk magunkkal és az életünkkel.

Velem szerzett tapasztalataid által megtanulhatod hogyan vezesd úgy az életed, hogy jól érezd magad benne. Küldetésem, hogy olyan minőségben kísérjelek, ami Téged szolgál, és ami segít abban, hogy közelebb kerülj ahhoz az életedhez, amelyben önazonosan, önreflektíven és összességében elégedetten élhetsz. Az empátia, a feltétel nélküli elfogadás és a hitelesség hármasában hiszek, egy kölcsönös tiszteleten és nyitottságon alapuló, stabil értékrend mentén. Mindenkire testi, lelki és szellemi lényként tekintek, elvarázsol az emberi sokszínűség.

Lélekben és fejben tisztán, és minden mást kizárva, Rád koncentráló, fókuszált figyelemmel vagyok Veled, amikor találkozunk. Ez a hozzáállás segít Neked abban, hogy kihozz magadból olyan rejtett értékeket, tulajdonságokat és megoldásokat, amikről talán nem is tudtad, hogy Benned vannak. Válaszokat találsz és felismerésekre jutsz, rádöbbenhetsz valódi szükségleteidre és természetedre. Ezen az úton leszek a kísérőd és támogatód.

Nem ígérem, hogy minden pillanata könnyű lesz a partnerségünknek, de azt biztosan ígérhetem, hogy ha bizalmat szavazol nekem, melletted leszek. És amikor megismered az elégedettség nyugalmát és tisztázod céljaidat, akkor elegendő erőt érzel majd és szükségszerűen elindulsz egy úton, amely közelebb visz önmagadhoz. Rádöbbensz valós igényeidre, ezáltal megadod a lehetőséget magadnak, hogy jól érezd magad a bőrödben, az életedben, és amikor kell, lesz mihez nyúlnod, lesz eszköz, megoldás a kezedben.

Ha készen állsz, indulhatunk!


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

Egyedi kedvezmény (megbeszélés alapján).


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium, Óbudai Waldorf Általános Iskola, Gimnázium
Kapcsolódás módja: Szülő