Szállítás

<span class="SME-Europe Kft." title="Szolgáltatásaink a kis csomagoktól egészen a túlméretes termékek szállításáig terjednek a világ bármely pontjáról eljuttatva a kívánt célállomásra."</span>SME-Europe Kft.
Telefon: +36 70 612 4321
Tevékenység:

Több éves tapasztalattal rendelkező csapatunkkal folyamatosan figyeljük a piaci változásokat így kellő gyorsasággal reagálunk azokra.

Átfogó logisztikai szolgáltatásainkkal, rugalmasan és magas színvonalon szolgáljuk ki magán, vagy akár multinacionális vállalati ügyfeleink igényeit.

Szolgáltatásaink a kis csomagoktól egészen a túlméretes termékek szállításáig terjednek a világ bármely pontjáról eljuttatva a kívánt célállomásra.

Kérdése van, vagy egyéb igénye? Hívjon minket, vagy írjon nekünk bizalommal.

Beérkezett igénye alapján, átfogó tájékoztatást adunk és elkészítünk egy egyedi, az ön igényeire szabott ajánlatot, legyen szállításról vagy raktározásról.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Gödöllői Szabad Waldorf Óvoda, Gödöllői Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Végzett diák
A vállalkozás címe: Csővár
Telefon: +36 30 967 0623
Email cím: Info@trelog.hu
Tevékenység:

Nemzetközi árufuvarozás

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium
Kapcsolódás módja: Szülő
<span class="Westcliff Logistics" title="Tengeri-, légi-, vasúti, közúti szállítmányozás.">Westcliff Logistics</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span>
A vállalkozás címe: 1038 Budapest, Csermák Antal utca 50.
Telefon: +36 20 343 1144
Tevékenység:

Tengeri-, légi-, vasúti, közúti szállítmányozás.


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

A Waldorf-mozgalomból érkező ügyfelekkel kötött üzletek nyereségének 5%-ával támogatja a Magyar Waldorf Szövetséget.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Óbudai Waldorf Általános Iskola, Gimnázium
Kapcsolódás módja: Szülő