Ismered a régi viccet?

Két ember bemegy a sarki közértbe. Az egyik hirtelen lekever egy hatalmas pofont a másiknak. – Ezt most miért kaptam? – Mert üzletben nincs barátság…

Ezt mi másképp gondoljuk. Szerintünk az üzlet a bizalomra épül. Az egymásba és az ideáinkba vetett bizalomra.

Erre alapozva indítottuk el a “VÁLLALKOZÓK A WALDORF-MOZGALOMÉRT” programunkat, melynek során a Waldorf-mozgalom gazdasági szereplőit (szülők, pedagógusok és diákok vállalkozásait) szeretnénk összekötni

  • egymással,
  • a Waldorf-mozgalomból érkező vásárlókkal,
  • valamint a Waldorf-intézmények szellemi alapját képező szociális impulzussal.

ISMERD MEG PROGRAMJAINKAT!

A vérkeringés beindítása​

Waldorf Vállalkozói Jegyzék

Waldorf / antropozófiai hátterű vállalkozásokat tartalmazó adatbázis, melynek segítségével láthatóvá válhatnak a Waldorf-mozgalmon belüli gazdasági társaságok.


Az egyéni akarat felkeltése

Waldorf / CIWIL-kártya rendszer

A korábban működő Waldorf-kártya / CIWIL-kártya rendszer újraindítása, mely lehetővé teszi, hogy a mindennapi vásárlások egy része a Waldorf-mozgalmat támogassa.

FEJLESZTÉS ALATT!


A pénz felszabadítása

ÉRTED Támogatási Rendszer

Az elkötelezett vállalkozások vállalják, hogy a bevételük előre meghatározott %-ával minden egyéb körülménytől függetlenül a Waldorf-mozgalmat támogatják.


Vállalkozások asszociációja

Társult, támogató együttműködés

Gazdasági szereplők egymást támogató, a szociális hármas tagozódás eszméjének megfelelő együttműködése, egy egészségesebb gazdasági szféra érdekében.

HAMAROSAN?


ISMERJ MEG MINKET!

A biz.waldorf.hu weboldalt a WELLDORF Szövetkezet üzemelteti a Magyar Waldorf Szövetséggel együttműködésben.

WELLDORF Szövetkezet

A WELLDORF Szövetkezet a Waldorf oktatási intézmények és az intézményekhez kapcsolódó magánszemélyek (szülők, tanárok) tulajdonában lévő szociális vállalkozás, mely minden keletkező profitját a magyarországi Waldorf-mozgalom támogatására fordítja.

A Szövetkezet célja a a Waldorf-mozgalom anyagi, szociális, szervezeti és szellemi fejlődésének az elősegítése. Működésével példát mutatva megismertetni a világot egy alternatív szemlélettel.

A 2009. szeptember 9-én létrejött vállalkozás megalapításakor fontos szempont volt a cégforma megfelelő kiválasztása. A lehetőségek közül a szövetkezeti forma, ami a leginkább magában hordozza mindazokat a tulajdonságokat, melyeket egy egészségesen működő vállalkozástól elvárhatunk.

www.welldorf.hu


Magyar Waldorf Szövetség

A Magyar Waldorf Szövetség a magyarországi Waldorf-intézmények érdekképviseleti szervezete.

Tagjai Waldorf-óvodák, -iskolák, -képzések, -fenntartók és támogató társszervezetek.

A Szövetség legfontosabb tevékenységei:

  • érdekképviselet
  • jogsegély szolgáltatás
  • tagszervezetek együttműködésének támogatása, éltetése
  • névvédelem
  • kezdeményezések támogatása
  • pedagógiai szolgáltatások (Waldorf Ház Pedagógiai Szolgáltató Intézeten keresztül)
  • nemzetközi együttműködés

A “VÁLLALKOZÓK A WALDORF-MOZGALOMÉRT” program a Szövetség által elindított “SZÉÉÉP (Szabadon Építő És Éltető Pénz) program kezdeményezéseként jött létre.

www.waldorf.hu

szééép_pecsét

TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!

Annak érdekében, hogy a jövőben is el tudjuk látni a Waldorf-intézmények szempontjából sokszor létfontosságú tevékenységeinket, valamint, hogy a már elindított projektek továbbfejlesztésére és újak indítására legyenek kapacitásaink, támogatásokra van szükségünk.

A gombra kattintva bankkártyával, vagy PayPal számládról támogathatod a Magyar Waldorf Szövetséget.

Nemcsak magánszemélyként, hanem vállalkozásként is adományozhatsz, ebben az esetben az adományozott összeg költségként elszámolható, teljes egészében leírható az adóalapból.HOGY LEGYEN WALDORF!