Waldorf Vállalkozói Jegyzék ÁSZF

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Welldorf Szövetkezet (1163 Budapest, Thököly út 54., Cégjegyzékszám: 01-02-054016) által a biz.waldorf.hu weboldalon üzemeltetett “Waldorf vállalkozói jegyzék” előfizetéses szolgáltatás használatára vonatkozó feltételeket. Az „Elfogadom a Szerződési feltételeket” jelölőnégyzet megjelölése, majd a “Regisztráció elküldése” gombra való kattintással a Felhasználó szerződést köt a Welldorf Szövetkezettel, elfogadva a jelen Szerződési Feltételeket. 

1. Szerződés tárgya

A Welldorf Szövetkezet a Felhasználó részére online “Waldorf Vállalkozói Jegyzék” vállalkozói katalógus rendszert biztosít, melyen keresztül Felhasználó bemutathatja vállalkozását, szolgáltatását, termékeit.

A Welldorf Szövetkezet által működtetett online Waldorf Vállalkozói Jegyzék (biz.waldorf.hu) felhasználási joga azon jogi- és cselekvőképes személyek, egyéni vállalkozók és gazdálkodó szervezetek számára érhetőek el, akik regisztrálnak a biz.waldorf.hu weboldalon. A regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy

  • 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy
  • egyéni vállalkozó, vagy gazdálkodó szervezet képviselője;
  • és minden esetben a saját, vagy az általa képviselt egyéni vállalkozó, vagy gazdálkodó szervezet nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.

2. Szerződés időtartama

Felek a szerződést 1 éves időtartamra kötik, mely minden évben – Felhasználó ezzel ellentétes nyilatkozata hiányában – további 1 évvel automatikusan meghosszabbodik.

3. A szolgáltatás díja

3.1 A szolgáltatás előfizetési díjának fizetési módja

Az előfizetési díj banki átutalással történik Welldorf Szövetkezet számlájára, a Welldorf Szövetkezet által kiállított számla ellenében.

A regisztrációt követően Welldorf Szövetkezet jóváhagyja és aktiválja a regisztrációt, majd számlát állít ki Felhasználó részére, melyet a Felhasználó által megadott email címre küld el. Az előfizetői időszak kezdete az aktiválás napja.

Welldorf Szövetkezet a Felhasználó számára az érvényes előfizetési időszakának lejárta előtt 30 nappal számlát állít ki a soron következő időszakról a regisztráció során kiválasztott értékben, mely számlát a Felhasználó által megadott email címre küld ki. Ezen számla ellenértékét Felhasználó 15 napon belül köteles a Welldorf Szövetkezet bankszámlájára átutalni. 

Felhasználó jogosult az érvényes előfizetési időszakának lejárta előtt 30 nappal az előfizetés automatikus meghosszabbítását írásban, vagy az mwsz@waldorf.hu email címre küldött üzenetben lemondani.

Welldorf Szövetkezet fenntartja a jogot, hogy a szolgáltatást korlátozza, amennyiben Felhasználó nem fizette be az esedékes előfizetési díjat.

4. Welldorf Szövetkezet kötelezettségei

Welldorf Szövetkezet a Felhasználó számára biztosítja jelen Szerződési Feltételekben meghatározott online “Waldorf vállalkozói jegyzék”-ben megjelentethető tartalmak megjelenítésének jogát. Welldorf Szövetkezet köteles mindent megtenni az online “Waldorf vállalkozói jegyzék” folyamatos elérhetőségének fenntartása érdekében.

Jelen szerződés teljesítése során Welldorf Szövetkezetnek nem feladata Felhasználó esetleges hibás adatrögzítésének feltárása és javítása, illetve az ebből eredő hibakeresés és javítás.

Welldorf Szövetkezet nem felel a Felhasználó által rögzített adatok és információk valódiságáért.

5. Felhasználó kötelezettségei

A Felhasználóhoz tartozó aloldal adatainak aktualizálása minden esetben Felhasználó feladata az mwsz@waldorf.hu email címre küldött módosítási kérelem formájában. A Felhasználó aloldalán található adatok és információ valódiságával kapcsolatban kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel.