Virágzókert Kertépítés 

<span class="Virágzókert Kertépítés" title="Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt: tervek készítése, földmunkák, térkő burkolatok, sziklakertek, tavak, támfalak építése, pázsit telepítése és renoválása, öntözőrendszerek, kültéri világító rendszerek telepítése, veszélyes fák kivágása, stb.">Virágzókert Kertépítés</span> <span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span>
A vállalkozás címe: Vác
Telefon: +36 20 981 4963
Kategória: ,
Tevékenység:

Több mint 15 éve foglalkozunk kertépítéssel.
Az aprócska magánkertektől a több hektáros gyárparkokig, mérettől függetlenül bárhol szívesen dolgoztunk és dolgozunk ma is.
Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt: tervek készítése, földmunkák, térkő burkolatok, sziklakertek, tavak, támfalak építése, pázsit telepítése és renoválása, öntözőrendszerek, kültéri világító rendszerek telepítése, veszélyes fák kivágása, stb.
Célunk reális áron magas szintű szolgáltatást nyújtani. Szakembereink a tervezés és a kivitelezés során kreatívan, a szakma követelményeit szem előtt tartva a megrendelői igények maximális kielégítésére törekednek. Az “elégedett ügyfél a legjobb reklám” kijelentés számunkra nem csak egy üres szlogen, hanem tapasztalataink alapján a tartós és sikeres piaci jelenlét egyik záloga. Ezt bizonyítják azok a kertek, melyeknek megépítését követően a fenntartását is ellátjuk. Az építés és fenntartás mellett vállaljuk már meglévő kertek ifjítását, átépítését.


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

3% adományt ajánl fel a Waldorf Vállalkozói Jegyzéken keresztül érkező megrendelések alapján.


Megrendelés esetén jelezd, hogy a Waldorf Vállalkozói Jegyzéken keresztül érkeztél!

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Váci Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő