Zsindelyszakértő tetőfedés

<span class="Zsindelyszakértő tetőfedés" title="Tázló Bence vagyok 21 éve zsindelyezéssel foglalkozom Magyarországon.">Zsindelyszakértő tetőfedés</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span></span></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:15px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/diakmunka.png"></span>
A vállalkozás címe: 1071 Budapest, Izabella utca 33. 2/2
Telefon: +36 30 286 7278
Tevékenység:

Tázló Bence vagyok 21 éve zsindelyezéssel foglalkozom Magyarországon.

Zsindelyfedésre specializálódott kivitelezőjeként kiemelt figyelmet érdemelnek az általunk végzett munkák a forgalmazók és a márkaképviseletek szemében, mivel folyamatosan ajánlanak minket a vásárlóik számára mint márkakivitelezőt. Minden évben részt veszünk a központi oktatásokon, hogy folyamatosan értesüljünk az újdonságokról, tudásunk naprakész maradjon. Évente három zsindelyezési oktatást tartok kezdő haladó és profi szinten külsős jelentkezők számára. Ezeken az oktatásokon termeszesen a saját embereim „utánpótlása” is részt vesz. Minden nálam dolgozó kolléga a saját oktatási rendszerünkben kell, hogy elsajátítsa a munkához szükséges elméleti és gyakorlati tudást, illetve annak alapjait, mielőtt a csapat részévé válna.
Cégünk élén én tartok oktatást országosan a napelem telepítő cégeknek, hogy az évtizedek óta fennálló fejetlenségnek véget vethessük, hiszen rendszerint nem megfelelő módon telepítik a napelemeket a zsindely fedéssel ellátott tetőkre. Erről számos oktató videóm megtalálható az interneten ingyenes formában. Nincsenek alvállalkozóim, minden munkatárs saját alkalmazott. Nem engedem meg, hogy olyan dolgozzon a tetőinken, akit nem én tanítottam be a munkára. A 21 éves szakmai múltat könnyen alááshatná a silány, ellenőrizetlen alvállalkozók munkavégzése, de ezt nem engedem. Négy saját csapattal végezzük a zsindelyezési feladatokat, átlagosan heti kettő-három családi/társas-házat adunk át a megrendelőink számára.
Célom, hogy a piacon kiemelkedő és piacvezető pozíciónkat megtartsuk. és tovább erősítsük. Ezt a kifogástalan munkavégzéssel és a korrekt elszámolással tudjuk biztosítani.
Bízom benne hogy, bemutatkozóm elnyeri tetszésüket!

Várom megtisztelő megkeresését!

Tázló Bence
zsindelyszakértő


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

A Waldorf-mozgalomból érkező vásárlások generálta forgalom alapján 2%-kal támogatja a Magyar Waldorf Szövetséget.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

3% kedvezmény a Waldorf-mozgalomból érkező megrendelőknek.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban.

Az alábbi jellegű munkákat kínálja:
– irodai munka
– műszaki előkészítő asszisztens
– reklámanyag terjesztő
– fizikai munka
– tetőfedő segédmunka
– pénzügyi asszisztens

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet az info@zsindelyezes.hu email címen, vagy a +36 30 286 7278 telefonszámon.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Hámori Waldorf Általános Iskola, Gimnázium, Óbudai Waldorf Általános Iskola, Gimnázium
Kapcsolódás módja: Végzett diák