Apa+én

<span class="Apa+én" title="Az Apa+én egy lelkes apukákból, és az őket segítő szakemberekből, pedagógusokból, trénerekből álló csapat, akik azt valljuk, hogy a kettesben töltött, minőségi idő erősíti apa és gyermek kapcsolatát, örök közös élménnyé, emlékké válik és meghatározza a gyermek fejlődését.">Apa+én</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
Email cím: info@apamegen.hu
Tevékenység:

APA+ÉN (ANYA+ÉN)
– VARÁZSLÓISKOLÁBAN
– TITKOSÜGYNÖK KÜLDETÉSEN
– TÚLÉLŐTÚRÁN
– LAKATLAN SZIGETEN
– ALIGÁTOR EXPEDÍCIÓN
– HALÁSZ/VADÁSZ/MADARÁSZ TÚRÁN és egyéb rejtelmes, izgalmas kalandokon vehetünk részt.

Az APA+ÉN egy lelkes apukákból, és az őket segítő szakemberekből, pedagógusokból, trénerekből álló csapat, akik azt vallják, hogy a kettesben töltött, minőségi idő erősíti apa és gyermek kapcsolatát, örök közös élménnyé, emlékké válik és meghatározza a gyermek fejlődését.
Egy-egy küldetésre 15-20 apuka érkezik 15-20 gyermekkel. (2023 óta Anya+én is) A programok, melyeket profi trénerek vezetnek, mesék, játékok, történetek köré épülnek. Túrázunk, kutatunk, festünk, sütünk, kísérletezünk, strandolunk. Jól érezzük magunkat. Van időnk.

Olyan kalandban lesz részetek gyermekeddel, aminek emléke hosszú évekig, vagy egy életen át megmarad. A közös küldetésetek, sikereitek elmélyítik, erősítik kapcsolatotokat és nagyon jót tesz gyermeked önbizalmának is. Megismertek új, érdekes apukákat, anyukákat és gyerekeket. Új barátokra tehettek szert. Olyan játékokat, kísérleteket tanulhattok, amiket aztán otthon közösen a családdal megismételhettek bármikor.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

Minden Waldorf szülőnek és gyermeknek 20% kedvezményt biztosítunk a programok regisztrációs díjából. Használjátok a waldorf20 kuponkódot jelentkezésnél.

Kuponkód: waldorf20


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Pesthidegkúti Waldorf Általános Iskola, Gimnázium, Rózsaház Gyógypedagógiai Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő