KofferMese

<span class="KofferMese" title="Miért jó ajándék egy mese-koffer? Mert minden koffer egy kis világ, amit a Te leírásod alapján készítek el.">KofferMese</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span>
A vállalkozás címe: 7634 Pécs, Keskeny dűlő 2.
Telefon: +36 30 515 0698
Tevékenység:

Miért jó ajándék egy mese-koffer?
Mert minden koffer egy kis világ, amit a Te leírásod alapján készítek el.
A témát adhatja a kisfiad vagy a kislányod érdeklődési köre, kedvenc meséje, a családotok, a hely, ahol nyaraltatok, az ötletek száma végtelen. A legjobb az egészben, hogy egy mozdulattal összecsomagolható, és a gyermeked bárhova magával viheti (nyaralásra, nagyszülőkhöz).
Ha elmeséled nekem néhány részlettel, mi az, amit a bőröndnek rejtenie kell, akkor egyedileg tervezem meg a környezetet és a játékfigurákat. Természetes anyagokkal dolgozom: papírral, fával, gyapjúfilccel, újrahasznosított pamutvászonnal. A rávarrt, külső díszeket (gyöngy, flitter, gomb) a nagyobb biztonság érdekében quilt cérnával rögzítem.
Az eddig megrendelt figurák között volt már ember (tündér, balerina, sellő, családtagok, vagy a kisgyermek maga), állat (szarvasbogár, bohóchal, borz, egyszarvú), jármű (repülőgép). A bőrönd lehetett őszi avarral borított erdő, tenger mélye, családi ház vagy épp egy divatszalon.
A legfiatalabb bőröndtulajdonos 20 hónapos volt, a legidősebb 7 éves. Szívesen és sokat játszanak mese-koffereikkel máig is.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény a webáruház áraiból a WALDORF10 kupont használóknak.


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

3% adományt ajánl fel a Waldorf Vállalkozói Jegyzéken keresztül érkező megrendelések nettó bevétele alapján.

Kérjük jelezzétek a vállalkozás felé, hogy a Waldorf Vállalkozói Jegyzéken keresztül érkeztetek!


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Mandulafa Waldorf Óvoda Általános Iskola, Szekszárdi Waldorf Óvoda, Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Egyéb