Tölgyfa Fejlesztő

<span class="Tölgyfa Fejlesztő" title="A Tölgyfa Fejlesztőben biztonságos légkör kialakítása mellett, a szülőkkel együttműködve, a gyermek egyéni igényeit figyelembe véve tervezzük meg a fejlesztéseket a 3 hónapos- 7 éves korosztály számára.">Tölgyfa Fejlesztő</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 1024 Budapest, Margit körút
Telefon: +36 30 714 6450
Tevékenység:

A Tölgyfa Fejlesztőben biztonságos légkör kialakítása mellett, a szülőkkel együttműködve, a gyermek egyéni igényeit figyelembe véve tervezzük meg a fejlesztéseket a 3 hónapos- 7 éves korosztály számára.

Fontosnak tartjuk még, hogy a fejlődés során a gyermekek minél több természetes alapanyagból készült tárgyal kerüljenek kapcsolatba.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény a korai vizsgálat árából (annak aki előre jelzi, hogy a Waldorf Vállalkozói Jegyzéken talált meg minket).


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Csillagösvény Waldorf Általános Iskola, Óbudai Waldorf Általános Iskola, Gimnázium, Rózsátnevető Waldorf Óvoda
Kapcsolódás módja: Végzett diák