Hangzugoly

<span class="Hangzugoly" title="egyéni hangmasszázs kezelés - tibeti hangtálakkal, csoportos hangfürdő">Hangzugoly</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 2083 Solymár, Hóvirág u. 11.
Telefon: +36 26 364 622
Tevékenység:

EGYÉNI HANGMASSZÁZS kezelés – Tibeti hangtálakkal

Mi a hangmasszázs? Egy hatékony, testet-lelket ellazító módszer, melyet hangtálakkal végzünk úgy, hogy a tálakat a testen és annak közvetlen közelében finoman rezgésbe hozzuk.

Hol fejti ki hatását? A misztikus hangszerek árasztotta mély, belső nyugalom segít elengedni, kioldani belőlünk a felgyülemlett stresszt és feszültségeket. Megtörténik az újrarendeződés, a test ismét harmóniába kerül, s ezt követően tudnak az öngyógyító erők működésbe lépni. Sok hatása közül néhány: javul a koncentrációs készség, az alvásminőség, növekedik az érzelmi stabilitás és a döntéskészség, erősödik a szervezet ellenálló képessége, immunrendszere.

A kezelések helyszíne: Solymár – Hangzugoly

CSOPORTOS HANGFÜRDŐ

A hangfürdő egy testet, lelket harmonizáló, vitalizáló relaxációs élmény, melynek során a résztvevők megengedhetik maguknak a teljes kikapcsolódást. Ezt tibeti tálak, gong és egyéb meditációs hangszerek megszólaltatásával segítjük.

A hangfürdő során könnyen el tudjuk engedni a gondolatainkat, és hagyni, hogy az elme lecsendesítésével közelebb kerüljünk önmagunk belső valójához.

A hangfürdő alkalmas kisebb közösségek összekovácsolására is, akár baráti, közösségkovácsoló összejövetel, akár csapatépítő tréning keretében.

Igény esetén hangfürdőt az ország egész területén tartunk, saját helyszínünk Solymár.

Ajándékkártya és több alkalomra szóló bérlet is váltható.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

A Waldorf mozgalomból érkezőknek – 20% kedvezmény. Kuponkód: IMPROKUPON


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Fészek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium, Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium
  • <span class="Hangzugoly" title="egyéni hangmasszázs kezelés - tibeti hangtálakkal, csoportos hangfürdő">Hangzugoly</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>