kidea – zárt digitális kommunikációs felület

<span class="kidea - zárt digitális kommunikációs felület" title="A kidea többek között két gyakori, napi szinten előforduló problémás helyzetre kínál megoldást intézményeknek.">kidea – zárt digitális kommunikációs felület</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59. földszint
Telefon: +36 30 195 5398
Email cím: info@kideaweb.com
Tevékenység:

A kidea többek között két olyan gyakori, napi szinten előforduló problémás helyzetre kínál megoldást az intézményeknek, melyek bizonyára Önöknél is felmerülnek:

1. A kommunikáció több csatornán zajlik: faliújságon, zárt facebook csoportban, privát messenger üzenetekkel, e-mailben, sms-ekkel sokszor átlépve ezzel a magánszféra határait.

2. A nevelési-oktatási tevékenység közepette készült képek, amiket az óvodák a jelenlegi módszerekkel osztanak meg a szülőkkel, veszélybe sodorhatják a gyermekek digitális biztonságát.

A kideát szakmai partnereink támogatásával, élén a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karával kifejezetten óvodák, bölcsődék számára hoztuk létre azzal a céllal, hogy biztonságosabbá, hatékonyabbá tegye az intézmény-szülő közötti kapcsolattartást és egyszerűsítse a kommunikációt.

A kidea használatával a fotók a szülők tulajdonában maradnak, a felület hirdetésektől mentes, nem kereskedik személyes adatokkal, nem monitorálja a beszélgetéseket, tiszteletben tartja a magánéleti teret és a nagyobb biztonság érdekében a regisztráció meghívásos alapon működik.

A kidea anyagi vonzata intézmény nagyságától függően: 360-399 HUF/gyermek/hó + áfa, amit csak a nevelési év hónapjaira számolunk fel.

Ez kevesebb mint egy gombóc fagyi ára egy hónapban azért cserébe, hogy kialakulhasson egy bizalomteljes, biztonságos kommunikáció és együttműködés a gyermekeket nevelő intézmény és a szülők között.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, örülnénk ha kapcsolatba lépne velünk elérhetőségünk valamelyikén:
info@kideaweb.com
https://kideaweb.com/kapcsolat
+36 30 195 5398


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény a Waldorf-mozgalomból érkező megrendelők részére.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Csillagszem Waldorf Óvoda
Kapcsolódás módja: Nem kapcsolódom közvetlenül