Szinkroniskola. Egyéni nyelvtanfolyamok felnőtteknek

<span class="Szinkroniskola. Egyéni nyelvtanfolyamok felnőtteknek" title="Az angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvek mellett további idegen nyelveken is kínálunk egyénre tervezett nyelvtanfolyamokat.">Szinkroniskola. Egyéni nyelvtanfolyamok felnőtteknek</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:15px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/diakmunka.png"></span>
A vállalkozás címe: Fót, Pest megye és online
Telefon: +36 20 230 8609
Tevékenység:

Az angol, német, francia, olasz, spanyol nyelvek mellett további idegen nyelveken is kínálunk egyénre tervezett nyelvtanfolyamokat. Kifejezett célcsoportunk a “Waldorf 14-15. évfolyam”, azaz a frissen érettségizett Waldorf-diákok. Legkedvesebb és leggyakoribb ügyfeleink mégis a Waldorf-szülők. Ami Waldorf-szülőként ugyanolyan értékes örömforrás.

A Waldorf-pedagógiával analóg “szinkronmódszerrel” oktatunk nyelvtanulókat. A nyelvtanulást egyéni projektnek tekintjük. A tanulóink minden igényét és adottságait felmérjük. Empátiával, szakmai felkészültséggel, művészi igényességgel és mérnöki pontossággal tervezzük és tartjuk a nyelvtanfolyamokat.

Azt tapasztaljuk, 2009 óta, hogy a Waldorf-közösségben könnyebben megértjük egymást. Neked nem kell hosszan magyarázni, hogy egy projekt – mondjuk a nyelvtanulás – éppen annyi lesz, “amennyit te beletöltesz”. És hogy pénzt csak arra érdemes fordítani, ami téged ebben támogat.
Nagy szeretettel várjuk a közösségünk tagjait!


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

25% kedvezmény az egyéni nyelvtanfolyamok árából.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban:

Az alábbi jellegű munkákat kínálja:
– kiadványszerkesztés
– idegennyelvű levelezés (angol, német, francia, olasz, spanyol, stb)

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a synchronschool@gmail.com email címen, vagy a +36 20 230 8609 telefonszámon.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium
Kapcsolódás módja: Szülő