Ideggyök és meridián masszázs

<span class="Ideggyök és meridián masszázs" title="Ez egy olyan technika, amellyel az idegszálakon lévő blokkokat oldjuk fel, és egyúttal kezeljük a testen lévő meridiánpontokat is (gyakran egybeesnek az idegszálak vonalával).">Ideggyök és meridián masszázs</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span></span>
A vállalkozás címe: Szeged
Telefon: +36 20 438 6695
Email cím: docsanyi@gmail.com
Tevékenység:

Sziasztok!

Élve a bemutatkozás lehetőségével, szeretettel ajánlom figyelmetekbe az ideggyök- és meridián masszázst!

Ez egy olyan technika, amellyel az idegszálakon lévő blokkokat oldjuk fel, és egyúttal kezeljük a testen lévő meridiánpontokat is (gyakran egybeesnek az idegszálak vonalával). Ez amellett, hogy a különböző hát- és végtag fájdalmakat enyhíti, vagy szünteti meg, a meridiánokon keresztül a belső szerveink működésére, emésztő- és idegrendszerünkre, méregtelenítési folyamatokra is pozitív hatást gyakorol.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, szeretettel várlak Szegeden a Napsugaras házban. 🙂 Időpontot foglalni telefonon lehet péntek délután/estére vagy szombat délelőttre.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10 % kedvezmény a Waldorf-mozgalomból érkezőknek.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Szabad Waldorf Általános Iskola és Gimnázium
Kapcsolódás módja: Szülő