Kertmenedzser

<span class="Kertmenedzser" title="Azoknak ajánlom a szolgáltatásunkat, akiknek nincsen ideje összehangolni a ház körüli szakipari feladatokat, vagy felügyelni azokat. Akik szeretnének egy kézben tudni minél több részfeladatot. Akiknek fontos a minőség, a lelkiismeretesen elvégzett szakmunka, és a környezetük szépsége, harmóniája.">Kertmenedzser</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:15px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/diakmunka.png"></span>
A vállalkozás címe: Budapest
Telefon: +36 70 779 2031
Tevékenység:

A vállalkozást 2010-ben alapítottam, de már előtte is kertekkel foglalkoztam, gondoztam őket és kisebb építésekben is részem lehetett. Azóta sok kert fordult meg a kezem között, sokat fejlődött szakmai tudásom és gépparkom is.

Azoknak ajánlom a szolgáltatásunkat, akiknek nincsen ideje összehangolni a ház körüli szakipari feladatokat, vagy felügyelni azokat. Akik szeretnének egy kézben tudni minél több részfeladatot. Akiknek fontos a minőség, a lelkiismeretesen elvégzett szakmunka, és a környezetük szépsége, harmóniája.

A kertépítésben fellelhető (szinte) összes feladatban van jártasságunk, így a csapadékvíz újrahasznosítás, kerti utak-burkolatok kialakítása, famunkák, öntözőrendszerek, különböző kőműves feladatok, műtárgyak készítése és telepítése sem probléma számunkra.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

5% kedvezmény a Waldorf-mozgalomból érkező megbízóknak.


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

3%-kal támogatja a Magyar Waldorf Szövetséget.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban:

Az alábbi jellegű munkákat kínálja 17 éven felülieknek:
– kertépítői tevékenységgel kapcsolatos fizikai munka

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a kertmenedzser@gmail.com email címen.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Gödöllői Waldorf Általános Iskola, Meseház Waldorf Óvoda- Szada
Kapcsolódás módja: Szülő, Támogató