Lakásfelújítás és Kertrendezés Most

<span class="Lakásfelújítás és Kertrendezés Most" title="Lakásfelújítással és Kertrendezéssel foglalkozunk.">Lakásfelújítás és Kertrendezés Most</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:15px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/diakmunka.png"></span>
A vállalkozás címe: Budapest
Telefon: +36 70 866 7007
Tevékenység:

Sziasztok, Lakásfelújítással és Kertrendezéssel foglalkozunk.

Nagy Péternek hívnak, a Fő profilunk a Lakásfelújítás. Ebbe beletartozik a Bontás, Sitt szállítás, Kőműves munkák, pl: aljzatkiegyenlítés, falazás, vakolás, nyílászáró csere, Gipszkartonos munkák, válaszfalak vagy álmennyezet kialakítása, aztán Festés, Mázolás, Lazúrozás. Hideg – Meleg burkolás, Laminált vagy Vinyl padló lerakás, Fürdőszoba felújítás, Vizes munkák és Villanyszerelés – a kapcsoló cserétől az új hálózat kiépítéséig.
Amit fontos megemlítenem, hogy én veszem fel a megrendeléseket, én megyek ki a helyszínre felmérni, és én is bonyolítom le a megbízásokat. Napi szinten dolgozom az adott munkaterületen, így mindig számon-kérhet és elérhető vagyok. Nagyobb megrendelések esetén segédekkel vagy plusz szakemberekkel dolgozom.
Minket nyugodtan meg lehet keresni egyszerűbb kisebb munkákkal is pl: tisztasági festés vagy beázás javítás stb…
Másik profilunk a Kertrendezés, amibe a Földmunka, árokásás akár gépekkel is vagy Tereprendezés, Irtás, Fakivágás, Tűzifa darabolása, vagy Örökzöldek gondozása, alakzatra vágás, Fűnyírás vagy Fűkaszálás kisebb nagyobb területeken és a Zöldhulladék szállítást is vállalunk.
Ha bármilyen kérdésetek lenne, a munkákkal kapcsolatban hívjatok bizalommal.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

5% kedvezmény a megrendelt szolgáltatásból a Waldorf Kedvezmény Programra hivatkozva.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban.

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a peter.nagy.inform@gmail.com email címen, vagy a +36 70 866 7007 telefonszámon.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Szent Márton Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő, Támogató