Bodzás Vendégház Ganna

<span class="Bodzás Vendégház Ganna" title="Falusi vendéglátás kandallós parasztházban a Bakonyalján, Somló közelében.">Bodzás Vendégház Ganna</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span></span>
A vállalkozás címe: 8597 Ganna, Új u. 10.
Telefon: +36 20 426 5876
Tevékenység:

Falusi vendéglátás kandallós parasztházban a Bakonyalján, Somló közelében.
A Bodzás Vendégház felújított, fagerendás, kandallós parasztház a Bakonyalján, Gannán,a Somló közelében és a pápai termálfürdőtől 13 km-re. A saját készítésű antikolt, méhviaszolt fenyőbútorokkal berendezett két szobában és a nappaliban összesen 6 vendéget tudunk fogadni. Az udvaron gyermekjátszótér van (homokozó, hinta), a faragott pergola alatt grillezni lehet gömbgrillen vagy szmókeren, a kert tűzrakónál pedig szalonnát sütni, bográcsozni lehet. A fedett pergola családi- és munkahelyi rendezvényekre is alkalmas : 20-25 fő elfér a sörpadokon. Félpanzió igényelhető: háznál termelt húsokból (nyúl-, csirke-, galamb) helyi termelőktől méz, lekvár, kecske- és tehénsajt, zöldség, gyümölcs szezonálisan. Kérje ajánlatunkat.
Állatsimogató: kutyák, macskák, nyulak, baromfi, lovak várják az érdeklődőket. Erdők-mezők virágaiból, gyógynövényeiből , gyümölcseiből lekvárok, szörpök, kompótok, “házi táplálék-kiegészítők” készülnek a konyhámban. Fedezze fel egy hosszabb-rövidebb itt tartózkodás alkalmával a táj és a vendégház hangulatát, ismerjen meg minket itt a Bakony varázslatos lankáin, kukkantson bele farméletünkbe, próbálja ki főztjeinket.

Aktív pihenés, lovaglás a szomszédos Hasik lovardában
A lóháton vagy lovak között eltöltött idő kikapcsol, miközben összeköt a természettel. Olyan, akár egy terápia, ami az egyszerű lét tisztaságára, örömére hangol. Képtelenség a rohanó világ problémáin rágódni, amikor egy többszáz kilós négylábú lelkes partner abban, hogy a hátán ülve fedezzünk fel erdőt és mezőt. Egyáltalán nem kell profi lovasnak lenni ahhoz, hogy élvezzük a lovak társaságát, barátságát a lovardában, ahol szakképzett oktatók segítenek az első találkozástól kezdve a futószáras oktatáson át a tereplovaglásig.

Állatsimogató
A gyerekek számára érdekes program szelíd állataink megfigyelése, közelebbi megismerése, simogatása, valamint etetése. A csemeték naprakész információkat szerezhetnek az itt élő állatok viselkedéséről, szokásairól, fejlődéséről és táplálkozásáról, így könnyebben megértik és megérzik az itt nevelkedő, boldog jószágok életének bevégeztével házilag előállított és az antibiotikumos, ketreces “húsgyárból” kikerülő élelmiszerek közötti különbséget.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény a szállásdíjból a Waldorf Kedvezmény Programra hivatkozva.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Nem kapcsolódom közvetlenül
Kapcsolódás módja: Nem kapcsolódom közvetlenül