Bubics Porta Vendégház

<span class="Bubics Porta Vendégház" title="A Bubics Porta Vendégház a Cserhát lábánál, Kétbodonyban várja a pihenni vágyókat.">Bubics Porta Vendégház</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: 2655 Kétbodony, Madách út 14
Telefon: +36 30 825 3843
Tevékenység:

A Bubics Porta Vendégház a Cserhát lábánál, Kétbodonyban várja a pihenni vágyókat. A teljes ház egyben bérelhető, amelyben 2 hálószoba, egy nappali, egy jól felszerelt konyha, fürdőszoba található. Maximum 6 fő fér el kényelmesen. A 3500 nm-es örökpanorámás kertben kerti kiülőhely, bográcsozóhely, grillező, homokozó, trambulin és függőágyak várnak rátok.
A Bubics Portát úgy rendeztük be, hogy a vendégeinknek csak a ruhát és a piperét kelljen magukkal hozni, minden másról igyekeztünk gondoskodni (könyvek, társasjátékok, játékok, kerti játékok kicsiknek és nagyoknak). A vendégház minősített bababarát szálláshely, számunkra a legkisebb vendég kényelme is kiemelten fontos.
A Porta időszakosan, áprilistól szeptemberig foglalható.
A település Kéktúra útvonalon helyezkedik el, egy horgásztó, egy tanösvény is aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál. A Bánki-tó 10 km-re található. A környéken több vár és kilátó is felfedezhető.
Budapesttől 80-km-re szeretettel várjuk vendégeinket!


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény a szállásdíjból a Waldorf Kedvezmény Programra hivatkozva.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Fóti Szabad Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium
Kapcsolódás módja: Szülő