Freedom Clean Kft

<span class="Freedom Clean Kft" title="Ipari takarítás.">Freedom Clean Kft</span>
A vállalkozás címe: Kelet-Magyarország
Telefon: +36 20 771 7883
Kategória: ,
Tevékenység:

 

Bemutatkozunk

“Embernek maradni az üzleti világban”
László Evelin és László Norbert vagyunk. Az életünk minden területén támogatjuk egymást, hiszen 20 éve házastársakként és 9 éve cégtulajdonos társakként nézünk szembe a kihívásokkal.
A Freedom Clean az a cég, ahol kiállunk az erkölcsi és morális értékek mellett, az üzletfeleinket és munkatársainkat is partnernek tekintjük. Megbecsüljük az emberi kapcsolatokat és betartjuk a szavunkat.
A Freedom Clean az a cég, ahol a 9 éves takarítástechnológiai tapasztalat, a 20 éves minőségbiztosítási területen szerzett tapasztalat, a szervezet méretéből adódó rugalmasság, lendület és az innováció iránti szenvedély áll hadrendbe Önökért.

De miben vagyunk mi mások…

Ismerjük a multi- kultúrát
Norbert 20 évet töltött felsővezetőként multinacionális cégeknél. Tökéletesen tisztában van a nagy létszámmal, nagy területen, nagy gyártókapacitással rendelkező cégek működésével, problémáival, minőségi elvárásaival. Ezt a tudását örömmel és kreatívan állítja partnereink szolgálatába.

Partnerként kezeljük
Minden megbízás esetén partneri viszony felépítésén dolgozunk. Együtt megkeressük mely területeken és milyen módon van szüksége profibb megoldásokra és levesszük az Ön válláról ezeket a terheket.

Minőség
Minden projektet felkészült vezető vezet és ellenőriz a helyszínen, aki az ügyfelekkel is folyamatosan kapcsolatot tart. Minden projekt esetében helyszíni felmérés és egyeztetés történik, majd írásos árajánlat készül, amelyet maximálisan a megrendelő igényeire szabunk. Minden a projekthez kapcsolódó információ a Freedom Clean CRM rendszerében kerül tárolásra és megőrzésre, így bármikor visszakereshető.

Megbízhatóság
Mi minden munkánkhoz a nevünket és az arcunkat adjuk, így mindegy, hogy éppen hol és kivel dolgozunk együtt, minden ügyfél egyformán fontos számunkra. Ennek köszönhetően ügyfeleink több, mint 80% -a visszatérő ügyfél.
Felelősségbiztosítással rendelkezünk 10.000.000 FT összegig, így a takarítás során okozott károkért, sérülésekért anyagi felelőséget is vállalunk.
A Freedom Clean Kft. 2022-ben megkapta a Dun & Bradstreet Tanúsítványt, amely igazolja, hogy a cég Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásai közé tartozik.

Innováció
Minden évben az árbevételünk több, mint 10%-át képzésekre, gépparkunk fejlesztésére és új technológiák bevezetésére fordítjuk.

Evelin és Norbert is elvégezte az PJA* Elit Coaching programot- amely vállalatvezetőket segít stabil, hatékony, nyereséges, etikus, önjáró vállalkozások kialakításában
2020 / 2021-ben olyan új technológiák kerültek be a cég portfoliójába,
mint a SpaceVac magaslati porszívó, Unger Hidropower ablakmosó rendszer, I-Cover hidegködös fertőtlenítő gép, I-Mop XL mobil súroló-vízszívó automata, Hobot
ablaktisztító robot.

Szolgáltatásaink:
– Állandó takarítás irodaházakban, szállodákban, üzemekben, raktárakban
– Állandó takarítás egészségügyi környezetben
– Építés, felújítás utáni takarítás (kizárólag generálkivitelezőknek)
– Magaslati porszívózás (homlokzatok, csarnokok, légtechnika, 16 m magasságig állványozás nélkül)
– Magaslati ablakmosás ozmózisos technológiával (12 m magasságig állványozás nélkül)

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Egri Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő
  • <span class="Freedom Clean Kft" title="Ipari takarítás.">Freedom Clean Kft</span>
  • <span class="Freedom Clean Kft" title="Ipari takarítás.">Freedom Clean Kft</span>
  • <span class="Freedom Clean Kft" title="Ipari takarítás.">Freedom Clean Kft</span>
  • <span class="Freedom Clean Kft" title="Ipari takarítás.">Freedom Clean Kft</span>