Kurucz Kata masszázs

<span class="Kurucz Kata masszázs" title="Az érintések mennyisége és minősége nemcsak a lelki, de a testi egészségünkre is hatással van. Az érintések, vagy azok hiánya összetett biokémiai folyamatokat generálnak bennünk. A megfelelő mennyiségű és minőségű érintés kihat a felnőtt kapcsolatainkra, önértékelésünkre éppúgy, mint a testi egészségünkre.">Kurucz Kata masszázs</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span>
A vállalkozás címe: http://www.kuruczkata.hu
Telefon: +36 20 452 6832
Tevékenység:

Az érintések mennyisége és minősége nemcsak a lelki, de a testi egészségünkre is hatással van. Az érintések, vagy azok hiánya összetett biokémiai folyamatokat generálnak bennünk. A megfelelő mennyiségű és minőségű érintés kihat a felnőtt kapcsolatainkra, önértékelésünkre éppúgy, mint a testi egészségünkre.
Masszázsok: polinéz masszázs, doTerra AromaTouch masszázs, metamorf masszázs.
A polinéz masszázs meleg olajjal történik, a teljes testet érinti a lábujjaktól a fejtetőig. Másfél órában ringat és ellazít. Az érintések tenyérrel és alkarral történnek. Ebben az érintésben töltött idő segít önmagadhoz kapcsolódni, oldja a felgyülemlett stresszt, feszültséget, lazítja az izmokat, átmozgatja az ízületeket. A masszázs alatt végig halk zene szól, ami még inkább lehetőséget ad, akár a befele fordulásra, akár a pihenésre, relaxálásra.
Az immunrendszer támogatására ajánlom a terápiás tisztaságú doTerra olajokkal végzett AromaTouch masszázst.
A metamorf masszázs egy lelki blokkok oldására használt technika. Valójában nem is masszázs, inkább finom érintésekkel éri el a hatását.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

25% kedvezményt ad a Waldorf-mozgalomból érkező vendégeknek.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Fészek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium, Török Sándor Waldorf Óvoda
Kapcsolódás módja: Szülő