Környezetvédelem

A vállalkozás címe: ORSZÁGOS
Telefon: 06-70-22-88-764
Tevékenység:

Óvodáskorúaktól kezdve Intenzív beszédfejlesztést és iskola előkészítést tartunk diszlexia prevencióval egybekötve.
A már kialakult olvasási és írászavaroknál – tanulási akadályoknál – hatékony, elakadást megszüntető módszerünk van a tanuló kulcskompetenciáinak a megszerzésére.
A fogazatot tönkretevő nyelvlökéses nyelés megszüntetésében élen járunk.
A fogazati rendellenességeket foghúzás és fogszabályozó készülék nélkül, természetes gyógyulásban oldjuk meg a működés tökéletes helyreállítása – orrlégzés, nyelés, beszéd, rossz szokások kiküszöbölése – érdekében.
A felnőttkori kidőlő fogak elvesztésének megakadályozása is a tevékenységünkhöz tartozik kóros nyelés esetében.
A beültetett implantátumok stabilizálódását megakadályozó kóros nyelvműködés leállítása és a helyes nyelés megtanítása is eredményeink közé tartozik.
Az állízületi elváltozások – ugráló, kaszáló, reccsenő hangot kiadó, szájnyitási korlátozottságot okozó, fájdalmas – ízületi panaszokat komplex, műtét nélküli, hatékony terápiával szüntetjük meg.
Intenzív légzésterápiát alkalmazunk magas vérnyomás kialakulásánál sztrók megelőzése és megismétlődésének az elkerülése érdekében.
Mindezeket online terápiában is valamint 2-3-6 napos egyedi és csoportos gyógykurzusként is személyes jelenléttel tartjuk.

Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Antropozófus Gyógyászatért Magyarországi Érdekképviseleti Egyesület, Magyar Antropozófiai Társaság, Napút Művészeti Akadémia, Pátyi Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Pedagógus, Munkatárs, Végzett diák
<span class="Kenderbetonjurta" title="Az ipari kender a jövő(nk) építőanyaga, amely segíti az emberiség legkomolyabb globális kihívásának megoldását.">Kenderbetonjurta</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz az ÉRTED Támogatási Rendszerben"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/érted_inv1.png"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span></span>
Telefon: +36 30 670 6490
Email cím: nyaradyi@yahoo.com
Tevékenység:

Azon dolgozunk, hogy az otthonteremtés elérhetőbb, természetesebb és könnyebb legyen. A következő generációknak akár játék!

Az ipari kender a jövő(nk) építőanyaga, amely segíti az emberiség legkomolyabb globális kihívásának megoldását.

Munkánkkal a Föld szénciklusának kiegyensúlyozását célozzuk meg egy nyitott és cselekvő közösség létrehozásával, amelyben új otthonokat és közösségi tereket, Kenderbetonjurtákat építünk az összefogás szimbólumaiként.

Segíteni kívánjuk a kenderépítés elterjedését nagyszerű épülettechnikai adottságai és a környezetét gyógyító tulajdonsága miatt. A kezdeményezés a világ legnagyobb környezetvédelmi versenyén is indult, mint egy mindenki részére elérhető lehetőség, mellyel összefogásban egy tisztább és élhetőbb Bolygót építhetünk a következő generációknak.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

Közösségünkkel tevékenyen segítjük építésed!


A vállalkozás részt vesz az támogatási rendszerben:

A teljes nyereség alapján 5%-kal támogatja a Magyar Waldorf Szövetséget.


Az alábbi jellegű munkákat kínálja:
– építő táborok
– képzések

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a nyaradyi@yahoo.com email címen, vagy a +36 30 670 6490 telefonszámon.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Kékvölgy Pilisszentlászlói Waldorf Általános Iskola
Kapcsolódás módja: Szülő
<span class="ne pazarolj zero waste bolt és kávézó" title="Budán a Fő utcában várunk családi-baráti vállalkozásunkba mindenkit, aki érdeklődik a fenntarthatóság iránt, szeretne elfogyasztani egy finom kávét/teát, egy kis süteménnyel vagy kellemes légkörben vásárolna be a mindennapokra.">ne pazarolj zero waste bolt és kávézó</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:15px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/diakmunka.png"></span>
A vállalkozás címe: 1027 Budapest, Fő utca 79.
Telefon: +36 20 268 2509
Tevékenység:

Budán a Fő utcában várunk családi-baráti vállalkozásunkba mindenkit, aki érdeklődik a fenntarthatóság iránt, szeretne elfogyasztani egy finom kávét/teát, egy kis süteménnyel vagy kellemes légkörben vásárolna be a mindennapokra.

Arra törekszünk, hogy egy háztartás alapvető fenntartásához szükséges minden dolog beszerezhető legyen nálunk, legyen az csomagolásmentes, egészséges élelmiszer, környezetbarát tisztítószer vagy az egyszerhasználatos használati eszközök fenntartható változata.
Gyere, térj be hozzánk! 🙂

Instagram: https://www.instagram.com/nepazarolj/
Facebook: https://www.facebook.com/nepazaroljpont


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

10% kedvezmény a webshop áraiból a WALDORF10 kupont használóknak, illetve 5% kedvezmény a bolti vásárlás végösszegéből a “Waldorf 5%” jelszóra.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban:

Az alábbi jellegű munkákat kínálja:
– Csomagolásmentes boltunk új csapattagját keressük eladói pozícióba hosszú távra heti 10-20 órában.

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a barbi@nepazarolj.hu email címen.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Budántúli Waldorf Óvoda
Kapcsolódás módja: Szülő
<span class="Rakun Dobozközösség" title="A Rakun Dobozközösség célja az étel elvitelhez és kiszállításhoz használt dobozok kiváltása többször használhatóval.">Rakun Dobozközösség</span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:16px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/kedvezmeny.jpg"></span><span class="badge" title="A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban"><img style="vertical-align:baseline; height:15px;" src="https://biz.waldorf.hu/wp-content/uploads/diakmunka.png"></span>
A vállalkozás címe: 1111 Budapest, Budafoki út 31.
Telefon: +36 30 429 4819
Email cím: sarolta@rakun.hu
Tevékenység:

A Rakun Dobozközösség célja az étel elvitelhez és kiszállításhoz használt dobozok kiváltása többször használhatóval

Ha te is szoktál ételt elhozni, vagy rendelni, akkor többet nem kell bűntudatot érezned a sok műanyag doboz miatt, amit ezt követően ki kell dobnod a kukába. A Rakun Dobozközösségben részt vevő éttermekből többször használható acél dobozban hozhatod el vagy rendelheted házhoz az ételt, ami a következő rendelésnél visszaadhatsz az étteremnek, akik szabályszerűen elmosssák azokat és újrahasználják. Így nem termelünk szemetet.

A Rakun dobozok használatához előfizetés szükséges, amit a Rakun Dobozközösség applikációban tudsz megtenni, a havi pár száz forintos fix díjért cserébe korlátlan alkalommal használhatod a dobozokat közel 100 étteremben országszerte.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Kedvezmény Programban:

20% kedvezmény a Rakun dobozok havi díjából három hónapon keresztül a WALDORFRAKUN kupont használóknak.


A vállalkozás részt vesz a Waldorf Diákmunka Programban:

Az alábbi jellegű munkákat kínálja:
A diákoknak olyan munkát tudnánk adni, hogy a partner éttermeinket látogassák meg, hogy leellenőrizzék, hogy kint vannak-e a plakátjaink, van-e elég szórólapjuk, illetve ebéd időben népszerűsítsék a mi környezettudatos szolgáltatásunkat az eldobható dobozt használó vendégeknek.

Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a sarolta@rakun.hu email címen, vagy a +36 30 429 4819 telefonszámon.


Waldorf-intézményhez / antropozófiai szervezethez való kapcsolódás: Nem kapcsolódom közvetlenül
Kapcsolódás módja: Nem kapcsolódom közvetlenül